Oproep: Wie doet er mee aan Dancefit?

Na onze oproep in maart hebben we een paar leuke nieuwe leden mogen verwelkomen. Daar zijn we superblij mee, maar om met een mooi groepje door te kunnen gaan hebben we nog een paar enthousiaste Jirnsumers nodig. Dus wie doet er mee?

Elke dinsdagavond wordt er door een groep dames, in de sportzaal in Jirnsum, een uur samen gesport onder leiding van Marit Leenstra. Het doel van deze les is om lekker te kunnen sporten op een leuke, ongedwongen en gezellige manier. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je al langer sportief bent of net (weer) begint. Om goed opgewarmd te zijn, beginnen we de les altijd even met dansen, daarna gaan we door met sportoefeningen. Afwisselend cardiofitness, bootcamp en ander gymnastische oefeningen.

Marit; ‘De lessen zijn perfect voor iedereen die graag onder begeleiding, samen met anderen en lekker dicht bij huis, elke week een uurtje gezellig wil sporten’.

Doe de laatste lessen van dit seizoen GRATIS mee en geef je alvast op voor september!

Lestijden: Dinsdag 18:30 – 19:30

Data tot de zomerstop: 20 juni, 27 juni en 4 juli.

Waar: De sportzaal aan de Douwemastraat (naast de basisscholen)

Kosten: € 17,50 per maand

Meer informatie of je opgeven? Mail naar locijirnsum@gmail.com