De Fugelwacht Jirnsum doet dit jaar ook mee met Rabo Club Support

Ons doel is

Weidevogelbeschermers en boeren met hart voor weidevogels worden vaak geconfronteerd met predatie van weidevogels. Ofwel, met eieren en kuikens die opgegeten worden door vossen, kraaien, reigers en allerlei andere dieren. Zeer frustrerend voor iedereen die veel tijd en energie steekt in de bescherming van vogels. De achteruitgang van weidevogels wordt vaak geweten aan predatie. De Fugelwacht Jirnsum wil inzicht krijgen in de predatie in haar resort door middel van de aanschaf van enkele nachtwildcamera’s.

Stemfase

Als lid van de Rabobank kun je vanaf 4 september tot 26 september 2023 op ons stemmen. Stemmen kan via de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Bestuur Fugelwacht Jirnsum