Per direct gastvrouwen of -heren gezocht voor It Kattehûs

Helaas zijn onze vaste gastvrouwen door privé omstandigheden verminderd inzetbaar. Wij zoeken per direct gastvrouwen/gastheren voor ons dorpshuis “It Kattehûs”

Wat ga je dan doen?

Jij bent óns visitekaartje voor ons dorpshuis. Je ontvangt onze gasten en voorziet ze van een kopje koffie of thee (net wat de gasten willen). De grootte van groepen varieert van een kleine groep van 5-10 personen voor een vergadering tot een bijeenkomst met 40 personen. Er zijn ook bijeenkomsten waar frisdrank, bier en wijn verkocht wordt aan de gasten, dit is dan jouw taak.

Meestal doe je dit alleen maar bij grotere bijeenkomsten doe je dit samen met nog een gastvrouw/heer.

Een andere taak is om aan het eind van de vergadering of bijeenkomst, alles op te ruimen en in de vaatwasser doen, tafels afnemen en toiletten controleren.

In overleg met de planner kan het voorkomen dat tafels en stoelen in de zaal gerangschikt moeten worden. Daarnaast vragen wij om mee te denken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Tijdsinvestering

Je draait in een poule van gastvrouwen. Hierdoor is de verwachting dat je 1 x in de week gemiddeld 2 tot 4 uren wordt ingezet. Wil je liever overdag of ’s avonds of in het weekend gastvrouw of -heer zijn? Ook dit kan.

Wat bieden wij

Een gezellig team van enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid van ons gemeenschap en dorpshuis. Je bent betrokken bij het organiseren van activiteiten en evenementen.

Ervaring

Ervaring is niet vereist, alleen een open houding en de bereidheid om te leren. Jij krijgt de mogelijkheid om op kosten van het dorpshuis het certificaat ‘sociale hygiëne’ te halen.

Reacties mogen gestuurd worden naar het bestuur via itkattehus@mfcjirnsum.nl of bel 06-20920041.

Is gastvrouw/heer zijn niks voor je maar wil je wel je nuttig maken voor “It Kattehûs”? Ook dan komen we graag in contact met je.