Werkgroep Jeugd

Vanuit Plaatselijk Belang is de behoefte om een werkgroep Jeugd op te starten. We hebben Fardau Folkertsma bereid gevonden om deze kar te trekken.

Hieronder stelt ze haar voor.

Ik ben Fardau Folkertsma, 26 jaar oud en ik woon in Jirnsum. Het lijkt mij leuk om iets voor de kinderen (eerst de focus op groep 6 t/m 8) in Jirnsum op te starten. Een plek waar zij samen kunnen komen en leuke dingen kunnen doen. Denk hierbij aan knutselen, muziek maken, spelletjes spelen, film- en disco avonden, sporten, met gereedschap om leren gaan en noem maar op!

Alle wilde, gekke en leuke ideeën van jou en natuurlijk de kinderen zijn meer dan welkom! Ik zou hier graag zo snel mogelijk mee willen starten. 

Maar dit kan ik niet alleen… Dus ben jij een enthousiaste moeder, vader, opa, oma, broer, zus, ondernemer of gewoon een inwoner, die samen met mij iets wil organiseren voor de kinderen in Jirnsum? Neem dan contact met mij op via: 06-41182385 of via het mailadres van PBJ: secretaris.pbi@gmail.com