Mei MeKoar zingt in de Prinsentuin in Leeuwarden

Mei MeKoar doet op zondag 9 juni mee aan het Zomerkorenfestival Lokaal Vocaal in de prachtige Prinsentuin in Leeuwarden. Het koor uit Jirnsum is 1 van de 10 koren die een optreden mag verzorgen.

De organisatie is in handen van de Stichting Lokaal Vocaal. Die stichting is opgericht om koren een podium te bieden om hun kwaliteiten te tonen en een zo breed mogelijk publiek te laten genieten. Ieder jaar wordt een aantal festivals georganiseerd waar koren zich voor kunnen aanmelden.

Mei MeKoar mag op 9 juni zingen in de prachtige muziekkoepel die al sinds 1881 in de Prinsentuin staat. Alle koren die meedoen mogen een half uur laten horen wat ze kunnen. Mei MeKoar is te horen en te zien van 16 tot 16.30 uur. Voor het actuele programma kijk op lokaalvocaal.nl

Er wordt al druk gerepeteerd en gestudeerd op de liedjes die Mei MeKoar gaat zingen. Supporters uit het dorp en omstreken zijn meer dan welkom! Dus zet 9 juni alvast in de agenda. Hopelijk wordt 9 juni een zonnige dag!