Hoe komt het met Festisyl dit jaar?!

Het is bijna zover! Op 13 en 14 juli staat ons geliefde Jirnsum weer in vuur en vlam voor Festisyl, hét festival dat ons dorp samenbrengt in een bruisend feest van muziek, plezier en gezelligheid.

Zoals bij elk groot evenement, kunnen we niet zonder de steun van onze fantastische “mienskip”. Daarom doen we een oproep aan alle liefhebbers van Festisyl: word een vriend van ons festival en draag bij aan het succes van dit bijzondere evenement!

Als vriend van Festisyl speel je een cruciale rol in het voortbestaan en de groei van ons festival. Voor slechts €25,- per jaar maak je niet alleen deel uit van een exclusieve groep die ons festival een warm hart toedraagt, maar geniet je ook van tal van voordelen:

● Een ticket voor de spectaculaire zaterdagavond, waar topartiesten en onvergetelijke optredens je zullen betoveren.

● Toegang tot de exclusieve pre-borrel op vrijdag 12 juli, waar je alvast in de stemming kunt komen voor het feestelijke weekend.

● Het beste gevoel dat er is: wetende dat jouw bijdrage direct bijdraagt aan het succes en de bloei van Festisyl.

Maar ons festival heeft meer nodig dan alleen vrienden. We zijn ook op zoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers die ons willen helpen om Festisyl ook dit jaar weer tot een grandioos succes te maken! Of je nu wilt helpen bij de opbouw, het verkeer wilt regelen, achter de bar wilt staan of wilt helpen met opruimen, jouw inzet is absoluut van toegevoegde waarde.

Dus, beste dorpsgenoten, laten we samen de handen ineenslaan en van Festisyl 2024 een onvergetelijk spektakel maken! Wil je meedoen als vriend of vrijwilliger, of misschien wel beide? Neem dan snel contact op met Jan Bleeker via 06-21553391 of stuur een e-mail naar festisyl@outlook.nl.

We kijken ernaar uit om samen met jou Festisyl tot een succes te maken! Festisyl, here we come!