Jirnsumer jeugd fanatiek aan het lasergamen in de gymzaal

Op vrijdagmiddag 10 mei werd er door de werkgroep Jeugd een activiteit georganiseerd voor kinderen van groep 5 tot en met 8 in de gymzaal van Jirnsum. Dit was op de vrijdag na Hemelvaartsdag en trok maar liefst 30 enthousiaste deelnemers, zowel jongens als meisjes.

Dit keer is er gekozen voor lasergamen. De jeugd speelde diverse potjes waarbij twee teams van 6 kinderen het tegen elkaar opnamen.

Tijdens de pauze kregen de kinderen een verfrissende drankje en wat lekkers waardoor de energie weer op peil kon worden gebracht voor de volgende ronde.

Het tweede deel van de middag konden de kinderen zelf nog even teams maken en er werd afgesloten met een potje jongens tegen de meiden. Dit was een hele spannende strijd, maar de jongens verdienden de overwinning.

De organisatie van deze middag lag in handen van de werkgroep Jeugd van Plaatselijk Belang Jirnsum.

De werkgroep wordt nu opgestart door Fardau Folkertsma. Voorlopig heeft zij hulp van Linda Karsten (vanuit PBJ). Voor deze activiteit waren ook Kevin Jellema en Martijn van der Wal volop in het spier. De werkgroep richt zich voorlopig op activiteiten voor deze leeftijdscategorie (groep 5 t/m 8).

Als je het leuk vindt om 1 of een paar keer per jaar betrokken te zijn bij het organiseren van activiteiten voor de jeugd, laat het dan weten bij Fardau Folkertsma of bij het Plaatselijk Belang Jirnsum (of via Facebook van Jirnsum Online).