En dan is het alweer voorbij, Festisyl 2022 is een feit

We kijken terug op een geweldig mooi weekend! Het weer was top, de sfeer was top, jullie waren geweldig! Wij hebben genoten.

Festisyl was geen succes geworden zonder de hulp van velen.

 

Graag willen we ieder bedanken die ons geholpen heeft dit te realiseren. Dank aan alle vrijwilligers: onze EHBO’er Anna IJsselmuiden, parkeerwacht Arnoud Huusman, Bote van Balen voor het beschikbaar stellen van het land, familie Smid voor het water en stroom, Carla Smid voor alle bewegwijzering, Karen Wiersma voor alle drone beelden, Michel Langhout voor de presentatie, Sjoerd Nauta voor de hulp met de containers & Chantal Riemersma voor de geweldige foto’s.

 

Ook willen wij bedanken, alle sponsoren; het LOF, Plaatselijk Belang Jirnsum, Ondernemersvereniging Jirnsum, Stichting Molehiem, de oliebollenbakkers, JM Ecologie en het Nieuwe Stadsweeshuis en Stichting K&K als oorspronkelijke initiators.

 

En natuurlijk niet te vergeten alle artiesten en bands, Theo van Euro entertainment, Young Security voor de beveiliging, Syperda en Prodome voor de terreininrichting, Nick Bangma voor het geluid, Clown Miepie, de schmink-ster, Serge Epskamp voor het akoestisch advies, JM ecologie voor het ecologisch advies, Robin Bruinsma voor ontwerp beeldmerk en grafische vormgeving, MG-Tickets, Woodness Pizza, Cafe de Fantast, De 2 Gemeenten, alle omwonenden, het horecapersoneel en natuurlijk alle bezoekers.

 

De afgelopen maanden zijn een groot aantal van jullie Vriend van Festisyl geworden, ook mede dankzij jullie is dit Festival mogelijk gemaakt, dank! Ben je nog geen vriend, dan kun je het zeker nog worden. Meld je aan via festisyl@outlook.com

 

Onze dank is groot! Wij hopen op een succesvolle volgende editie. Wanneer? Daar gaan we binnenkort over evalueren. Blijf ons in de gaten houden.

 

Bestuur Stichting Festisyl,

Jan Bleeker, Jan Buwalda, Evert Boersma, Yke Jongbloed, Berend Riemersma, Anja Elzinga en Jantina Grijpma-Flapper