Yoga in de tuin Yn ‘e Sinne Farm

Binnenkort zal er Yoga worden gegeven in Jirnsum in de tuin van Yn ‘e Sinne Farm. Een mooie plek om tot jezelf te komen, midden in de wei en aan het water.  

In het Oosten wordt al eeuwen lang Yoga beoefend om balans te brengen tussen lichaam en geest. De oefeningen zorgen voor een stabiel en vitaal lijf en een stilte in het hoofd. Dit zorgt voor meer ontspanning en vreugde in het dagelijks leven. 

Heb je last van overdenken of moeite met slapen? Een gehaast gevoel of laag in je energie? Misschien heb je gewoon behoefte aan een moment van ontspanning voor jezelf… Meld je gerust aan om te ontdekken of deze lessen iets voor jou kunnen betekenen. 

De lessen zullen in eerste instantie elke maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur plaatsvinden en de prijs is € 7,50. We beginnen op 1 augustus met de eerste les. Bij voldoende vraag zullen we gaan kijken hoe het in september kan worden vervolgd. De lessen zijn qua niveau voor iedereen. Je hebt geen ervaring nodig en hoeft zeker niet flexibel te zijn. 

De vorm van deze lessen is Hatha Yoga. ‘Ha’ betekent Zon en ‘Tha’ betekent maan. Deze vorm gaat in essentie over het balanceren van deze twee tegengestelde energieën in jezelf. Om dat te leren ben ik vorig jaar zes maanden in India geweest om een docentenopleiding te volgen aan de Isha Hatha Yoga School. Ik kijk er naar uit om dat nu hier in Friesland, aan de Boarn met jullie te delen.  

Voor vragen, twijfels en aanmeldingen kan je mij bereiken via 06 – 836 935 43 en kim.anna.de.jager@gmail.com  

yoga in de tuin