Wandel- en/of fietsgroep dames 60+

Ben je vrouw, (bijna) 60 plus, woonachtig in Jirnsum en lijkt het je leuk af en toe in groepsverband te wandelen en/of te fietsen? Sluit je dan bij ons aan. Bij voldoende belangstelling willen we appgroepjes aanmaken voor het plannen van de activiteiten. Wij denken aan eens per maand en geheel vrijblijvend: past de geplande datum en heb je zin, dan doe je die keer mee.

Het is niet onze bedoeling om een bestuur te worden die alles voor de groep bedenkt en regelt, maar wij willen alleen een start maken door de belangstelling te peilen, appgroepjes aan te maken en om daarna met elkaar de route, afstand, frequentie en dergelijke te bepalen.

Heb je belangstelling, app of bel dan met:

  • Baukje Leemburg 06-48408056
  • Immie Hottinga 06-42054995
  • Greetje Langhout 06 46323165
  • Dieuwke Buwalda 06 37323335

Geef in je app of telefoongesprek wel aan of je wil

  • Wandelen
  • Fietsen
  • Wandelen én fietsen.