Bijeenkomst nieuwbouw Douwemastrjitte

Onlangs hebben jullie een flyer ontvangen van Kuub over comfortabel en duurzaam wonen in Jirnsum.

Een betaalbare woning vinden is in deze tijd niet makkelijk. Toch zet de Werkgroep Woon- en Leefomgeving van Jirnsum zich hier voor in. Inwoners van Jirnsum willen nieuwbouw in het dorp zodat starters, samenwonende stellen, eenoudergezinnen, alleenstaanden en senioren in Jirnsum kunnen blijven wonen. Uit een bewonersavond en gesprekken met dorpsgenoten blijkt dat er interesse is in rijwoningen met een kap. Bent u geïnteresseerd of kent u iemand voor wie deze nieuwbouw iets zou kunnen zijn? U bent van harte uitgenodigd om langs te komen op de informatieavond op maandag 17 april, 19.30 uur. Aan de Douwemastrjitte is ruimte voor zo’n zeven of acht koopwoningen.

Meld je voor 7 april aan bij; 

Mascha Lamanna (projectleider)
mascha@kuub.info
050 313 26 82

Of

Guusta Elzinga (werkgroep Woon en Leefomgeving)
guustaelzinga@gmail.com
06 51 78 45 14

Locatie wordt later bekend gemaakt

Lees voor meer informatie de flyer
Flyer Nieuwbouw Douwemastrjitte Jirnsum