Weggeefkastje

Vanaf december staat er in de hal van It Kattehûs een weggeefkastje. De peuters hebben hard gewerkt om het kastje mooi te verven. In dit weggeefkastje zitten allemaal spullen voor kinderen. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, boeken, enz. Met dit kastje hopen we elkaar een beetje te kunnen helpen.

Zijn de kinderen uitgekeken op hun speelgoed? Passen de boeken niet meer op de plank? Of zijn de nieuwe kleren nu alweer te klein? Kortom: Heb je thuis spullen liggen waar je andere kinderen nog een plezier mee kunt doen? Leg ze dan in het kastje of lever ze in bij de peuteropvang zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het kastje gevuld blijft.

Kun je iets uit het weggeefkastje goed gebruiken? Neem het gerust mee! Op deze manier hopen we elkaar een klein beetje te kunnen helpen. Het kastje is open tijdens openingstijden van de peuteropvang en tijdens activiteiten in It Kattehûs.