Verslag spelmiddag 60+

Een prachtige middag…
 
Voor de spelmiddag op 11 januari in “de 2 gemeenten”, Jirnsum  hadden zich 95 mensen opgegeven!
 
Na ontvangst met koffie of thee, aangeboden door PBJ en het welkomstwoord van Piet de Jong zocht iedereen zijn plekje op bij het te spelen spel, waar iedereen fanatiek mee aan de slag ging. De uren vlogen voorbij, tussen het spelen en de drankjes door werden we getrakteerd op bitterballen, aangeboden door “de 2 gemeenten”.
 
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, gezellige middag en we kregen na afloop veel enthousiaste reacties. Er werd zelfs een groep klaverjassers gevormd die 1 keer per 2 weken een kaartje gaat leggen.
 
We hopen dan ook dat de pubquiz op 16 februari, die helemaal is toegespitst op onze leeftijdsgroep, net zo succesvol zal zijn.
 
Het “JIRNSUM60PLUS” team.