4e editie Mûzelloop Jirnsum 2024

In 2017 kreeg Douwe van der Bij vanuit zijn opleiding sport en bewegingsleer op het CIOS een stage opdracht “Organiseer een evenement” Samen met toen nog SV Friesland werden de traingsrondjes van hem en zijn ouders omgetoverd tot een hardloopevenement “de Mûzelloop”. Het was 3 jaar op rij een goed bezocht evenement, totdat Corona kwam en de 4e editie afgelast moest worden.

Een aantal dorpsgenoten kwam op het idee om de Mûzelloop nieuw leven in te blazen en de organisatie in eigen dorp te houden, dit is gelukt. 10 dorpsgenoten staan achter de vernieuwde Mûzelloop die als stichting bij de notaris is vastgelegd.

Na enige startproblemen kunnen wij als organisatie vertellen dat op 24 april 2024 de 4e editie van de Mûzelloop plaats gaat vinden met start en finish bij de zendmast. Startnummers liggen klaar in de 2 Gemeenten na voorinschrijving via; www.mijninschrijving.nl

De kisdsrun over 1,37 km start om 18.45 uur en de 5 – 8,3 en 10 km starten om 19.30 uur
Voor de kidsrun is er voor ieder kind een herinnering en voor de prestatielopen zijn er prijzen op iedere afstand.
Voor iedere beste Jirnsummer op elke afstand allround is er de speciale Mûzelloopbeker!
Schrijf je snel in want er zijn maar 300 startplaatsen beschikbaar VOL = VOL!

[button size=medium style=less_round color=red align=left url=https://www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/625]Inschrijven[/button]