Mei Mekoar Jirnsum geniet van optreden in prinsentuin Leeuwarden

Zingen in de prinsentuin in Leeuwarden. Met de prachtige bomen, de met eendenkroos bedekte vijver en de schitterende muziekkoepel. Zondag 9 juni mocht Mei Mekoar meedoen aan het Zomerkorenfestival Lokaal Vocaal. 

Die stichting is opgericht om koren een podium te bieden om hun kwaliteiten te tonen en een zo breed mogelijk publiek te laten genieten. Ieder jaar wordt een aantal festivals georganiseerd waar koren zich voor kunnen aanmelden. 

De zon scheen, er waren heel veel koren en het publiek genoot zichtbaar van alle verschillende stijlen die langs kwamen. Om 16 uur was het de beurt aan Mei Mekoar. Een half uur mochten we onze kunsten vertonen. De afgelopen maanden is er druk gerepeteerd en zijn 5 nummers uitgekozen. Achter elkaar zongen we Over de Muur, Omarm Me, Africa, Gabriëla’s Liet (fries) en Avond. 

Waar een aantal koorleden van tevoren toch wel gespannen waren, was iedereen bijna teleurgesteld dat het allemaal zo snel voorbij ging. Het was een fantastische ervaring! Er klonk na elk nummer een groot applaus en na afloop kregen we mooie reacties van het publiek.

Het was een geweldige ervaring. Het was voor het eerst sinds het bestaan van Mei Mekoar dat is meegedaan aan een festival en het smaakt zeker naar meer. 

Bedankt aan iedereen die is komen kijken! En mocht je zin hebben om ook eens met een groep superleuke mensen te zingen. Je bent meer dan welkom op een repetitie. Kijk voor meer informatie op meimekoar.nl