Jirnsum Lichtjesdorp

Op 8 december vindt de winterfair plaats. In het verlengde daarvan hebben we nog een ontzettend leuk plan. Hoe leuk is het wanneer heel Jirnsum in de lichtjes gezet wordt in de maand december?

Wat is het doel?

Bij iedere woning in elke straat in Jirnsum, hangt, staat of ligt iets van verlichting in de tuin, voor het raam of op de gevel. Hierbij kun je denken aan een lichtsnoer over de heg, een lantaarn bij de deur, aan de gevel, een kaars bij je brievenbus of een prachtig verlicht kunstwerk. Het kan zo groot en zo klein als u het wilt.

Het zou fantastisch zijn wanneer iedereen mee doet en je de hele maand december en zeker met tijdens de Winterfair en de kerstdagen een prachtige wandeling door de verlichte straten van Jirnsum kan maken.

Gezocht;

We zoeken per straat een kartrekker die ons kan helpen om zijn of haar straat in de lichtjes te krijgen. Wat wordt er van je verwacht? Je maakt je buurt bewoners enthousiast en je buurtbewoner kan bij jou terecht wanneer het hem of haar niet lukt zelfstandig iets op te hangen of neer te zetten. Dit kan op financieel gebied zijn maar misschien ook praktisch. Jij pakt dit op en kan dit overleggen met ons, de organisatie. Wij proberen je zo goed mogelijk te faciliteren bij alle vragen. Meld je snel aan, voor 21 oktober.

Je kan je aanmelden bij; Marleen Dijkstra > 06-57595636

Doe je mee? Jirnsum lichtjesdorp!

Marleen en Jantina