Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bewonersavond werkgroep wonen en leefomgeving

maart 6 tijdstip: 19:00 - 22:00

Op woensdag 6 maart organiseert de werkgroep wonen en leefomgeving in het Kattehús een informatieve, gezellige en actieve avond voor alle inwoners van Jirnsum met als thema: Jirnsum, op de (groene) toekomst voorbereid!

Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor de inloop, een kopje koffie en een praatje met de sprekers van de avond. Om 19.30 start het programma. Diderick Niehof van de gemeente Leeuwarden laat ons zien of en hoe we in Jirnsum over een aantal jaren nog droge voeten houden. En waarom het belangrijk is om toch die tegels uit de tuin te halen…

Dan komt de hoofdspreker van de avond, Bert Natuur, die op zijn geheel eigen wijze (luid en duidelijk, met humor) ons van alles moois vertelt en laat zien van wat er om ons heen groeit en bloeit en vliegt en kruipt. Wat we wel en niet in onze tuinen zouden kunnen doen. Vermakelijk én super interessant.

Na de pauze bent u aan zet! Op grote fotoʼs van ons dorp mag u aan gaan geven waar wat verduurzaamd, groener, mooier zou kunnen en wie dat zouden kunnen doen. De werkgroep neemt alle suggesties weer mee en zorgt waar mogelijk vooreen vervolg van deze ideeën. Allemaal komen! Het wordt echt een hele leuke en boeiende avond! Uw kans om Jirnsum groener en mooier te maken.

 

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie