VV Irnsum op weg naar de 3e periodetitel

,
Jij komt zaterdag 28 mei toch ook naar de uitwedstrijd tegen FVC in Leeuwarden?
 
Met nog 2 competitiewedstrijden voor de boeg is de kans op het winnen van de 3e periode reëel, Irnsum heeft het in eigen hand door deze wedstrijden in winst om te zetten.
 
Het veroveren van de periodetitel geeft recht op het spelen van de nacompetitie met als inzet een felbegeerde plek in de 4e klas. Maar zover is het nog niet, want na FVC volgt eerst op 4 juni ook nog het waarschijnlijk allesbeslissende thuisduel tegen Boornbergum.
 
Irnsum wil de stap naar de 4e klasse zetten en daarom kan men alle steun gebruiken! Daarom een oproep aan iedereen die Irnsum een warm hart toedraagt om in grote getalen bij de wedstrijd van aanstaande zaterdag aanwezig te zijn om 14:30 op sportpark Wiarda te Leeuwarden!
 
Jij komt toch ook?!