Mini Theater Friesland presenteert: De lange nasleep van een korte mededeling

“Janna: Laurens, ik loop met het idee om hier weg te gaan.”

Deze mededeling van Janna is slechts een druppel op een gloeiende plaat en zal alles tussen Janna, Johanna, Sonja en Laurens voorgoed veranderen. De op het oog onschuldige mededeling zorgt ervoor dat niemand zijn kop meer in het zand kan steken.

In ‘De lange nasleep van een korte mededeling’ volgen we deze vier mensen die wanhopig hun best doen om grip te krijgen op de situatie. Maar hoe harder ze dat proberen, hoe meer die uit de hand loopt. Met weinig woorden wordt er soms heel veel gezegd en misschien nog wel meer niet …

Stichting Mini Theater Friesland heeft als belangrijkste doelstelling het brengen van Nederlandstalig kwaliteitstoneel door amateurs. We werken met wisselende spelers en met wisselende regisseurs en soms eigen tekstschrijvers. Deze productie wordt geregisseerd door Kim Oosterhof, met Myrthe Terpstra als regie-assistente. De rollen worden gespeeld door Meint Oosterhof als Laurens, Vera Lettinga als Janna, Jon Keun als Johanna en Annemarie van der Wal als Sonja.

‘De lange nasleep van een korte mededeling’ is zondag 26 juni om 20.00 uur te zien in De Fantast. Kaartjes kunnen gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar kimohof@hotmail.com. Voor meer informatie, kijk op www.minitheater.nl.

 

Hopelijk zien wij u 26 juni, bij ‘De lange nasleep van een korte mededeling’!