Tall Ship Races

Van 14 tot en met 17 juli vinden de Tall Ships Races in Harlingen plaats. De havenstad zet 4 dagen lang een groot evenement neer met veel dingen om te zien, te doen en te proeven.
 
De Friesland heeft vier unieke plekken op een Tall Ship weggegeven. De gelukkige winnaars van deze winactie zijn; Christiaan (uit Ijlst), Renate (uit Jirnsum), Ties  (uit Grou) en Erick (uit Harlingen). Zij varen in juli mee als trainees tijdens de eerste etappe van de Tall Ships Races. Tijdens de reis van Esbjerg (Denemarken) naar Harlingen draait het om samenwerken met andere jongeren om het reilen en zeilen van een Tall Ship onder de knie te krijgen, maar vooral; genieten.
 
Benieuwd wat de trainees allemaal beleven? Christiaan, Renate, Ties en Erick delen op de website van De Friesland en via Facebook en Instragram binnenkort hun avonturen.

 

Bronnen: De Friesland   Harlingensail