Koninklijke Erepenning wordt uitgereikt tijdens Jubileumfeest Iverto

,

Beste (oud) leden en (oud) vrijwilligers van Volleybalvereniging Iverto,

Ja, jullie lezen het goed! Er zal op de avond van het feest een Koninklijke Erepenning worden uitgereikt, door niemand minder dan: Burgemeester Buma!

Wij zouden het erg leuk vinden als jullie aanwezig zouden zijn op deze feestelijke avond, zodat we het Jubileum samen kunnen vieren!

Op zaterdag 17 september 2022 vieren wij het 50-jarig jubileum in eetcafé De 2 Gemeenten in Jirnsum. Het programma begint met een inloop vanaf 17:00 uur, gevolgd door een buffet en aansluitend live muziek van Berend Riemersma.

Heeft u nog contact met (vroegere) teamgenoten of andere betrokkenen van Iverto, breng elkaar dan zeker op de hoogte van dit feest!

 

De kosten voor het buffet zijn € 12,50 p.p. (t/m 11 jaar € 7,50). Opgeven (partners ook welkom) voor het buffet kan tot uiterlijk 9 september via de e-mail: iverto50jr@gmail.com , deze deze knop

[button size=large style=round color=red align=left url=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiQqU4DvA-dKYzVnpr362-djam9lTtSMtV96ickFOMOq-m-g/viewform]Aanmelden jubileumfeest[/button]

 

 

of de QR code:

Vanaf 20:00 uur zijn alle (oud) leden en (oud) vrijwilligers (en partner) die niet mee-eten welkom in De 2 Gemeenten!