Peuter & kleuter bewegen bij LOCI Gymnastiekvereninging

,

Het nieuwe seizoen is weer begonnen bij Loci.  Naast onze dansgroepen en Dancefit  wordt er ook wekelijks op dinsdagmiddag van 15:15 – 16:00 door onze enthousiaste en lieve lerares Marit op een speelse manier les gegeven in motoriek, dans en spel aan kinderen van 3 – 6 jaar.  Naast dat bewegen natuurlijk  gezond is en goed is voor de motoriek, hebben de kleuters ook ontzettend veel plezier met elkaar. En samen plezier hebben vinden we bij LOCI het belangrijkste!

Omdat er veel kleuters van vorig seizoen nu doorgestroomd zijn naar het dansen, zijn we op zoek naar nieuwe peuters en kleuters die graag lekker willen bewegen.  Wees welkom om  gratis 2 proeflessen mee  doen. Is meedoen nog een beetje spannend? Kom dan eerst eens een les gewoon kijken. 

Vragen? Neem contact op via locijirnsum@gmail.com