Mei Mekoar Jirnsum zoekt enthousiasten mannen

Heren, even in een memory lane!

Toen we jong waren:
Stonden we niet bijna allemaal, al dan niet luchtgitaar spelend, mee te zingen op de Seks Pistols, Hazes, Elvis Presley, Francis Rossi, Al Steward, Bennie Jolink, Joe Jackson, Harry Slinger.. Wat zou er van voorgaande artiesten geworden zijn als die ook “alles binnenshuis” hadden gehouden?

Nu je bovenstaande hebt gelezen, denk je misschien “mmm, daar zit wel wat in”.

To the point:
Wij zijn op zoek naar mannen die minimaal de volgende eigenschappen bezitten:

1) Een beetje lef
2) Een mate van perfectie

Om ons 4 stemmige koor 4 stemmig te kunnen houden.

“Zingen kan je leren” roept onze dirigente altijd, dus komt wel goed.
Het beetje lef heb je meer voor jezelf nodig dan voor de rest. Je laat toch horen hoe je klinkt buiten de badkamer en dat geeft zeker in het begin misschien een vorm van schaamte.. “Doe ik het wel goed?”. Geen angst, zolang de ramen en glazen heel blijven….
De mate van perfectie is noodzakelijk om 4 stemmig te blijven en dus niet altijd de melodielijn mee te zingen Dat is best lastig en soms ingewikkeld (de uitdaging!). Daarnaast de drive om de ‘harmonie’ van het stuk op te pakken door goed te luisteren.

Wie zijn wij?
Een koor met ongeveer 40 leden, 4 stemmig (Sopraan, Alt, Tenor en Bas) die verschillend repertoire zingt en een enkele keer een optreden geeft. Wekelijks een repetitie op maandagavond.

Interesse gewekt? Mail ons even om af te spreken voor op een repetitieavond. Kun je kijken hoe en wat we zingen en mogelijk gelijk meedoen.

Heren, tot gauw!

meimekoar@gmail.com