Sinterklaas intocht jirnsum 2022

Er is contact geweest met Sinterklaas en hij heeft aangegeven dat hij dolgraag weer samen met zijn Pieten langs komt in Jirnsum. De pakjesboot komt zaterdag 19 november om 13.00 uur aan in de Jirnsumer haven aan de Wiide Steech. Samen met de kinderen hoopt Sinterklaas er weer een groot feest van te maken.  

Sinterklaas en zijn Pieten maken samen met de kinderen van Jirnsum een ronde door het dorp waar zij onderweg leuke optredens hopen te bewonderen.
Dus wil je een leuke streetdance act doen, of wil je laten zien hoe goed je kunt voetballen, volleyballen of kunt tennissen. Pak dan deze kans en bespreek het met je (sport)vereniging of vriendjes. Wellicht kunnen jullie dan nog even oefenen voor een leuke show.

Jullie kunnen je als groep of individueel aanmelden. Doe dit zo snel mogelijk via secretaris.pbi@gmail.com.

Geef de namen en je act door via dit mailadres en dan horen jullie z.s.m. (voor zaterdag 19 november) waar op de route je de act kan presenteren aan de Sint!

Zet 19 november in je agenda!!