Intermediair Jeugdfonds Sport & Cultuur

Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten of iets aan kunst en cultuur te laten doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
Ze betalen de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub of een dans, muziek, kunst – of theaterschool.

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag doen. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair bijvoorbeeld door mij.

Ik ben Anna Veenje, leerkracht van obs It Tredde Sté, en in die hoedanigheid al jaren professioneel betrokken bij de opvoeding en verzorging van kinderen bij ons op school. Sinds een paar jaar ben ik intermediair voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur omdat ik het betrokken zijn bij kinderen breder wil trekken en actief ben (geweest) als (kinder)yogadocent bij LOCI. Ik weet dat het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen aan sport- of cultuuractiviteiten. Ze maken nieuwe vrienden, doen vaardigheden op, hebben plezier en meer zelfvertrouwen. Wil je een aanvraag indienen? Neem dan contact op met mij. Ik kan voor iedereen een aanvraag indienen. Het begint met het invullen van een ouderkaart en daarna kan ik de aanvraag online indienen.

Ik wil graag als verbindende schakel helpen om alle kinderen in Jirnsum en omgeving mee te laten doen aan sport- en cultuuractiviteiten, neem gerust contact op met mij!

Groetnis,

Anna Veenje

annaveenje@gmail.com
06-18125285 of op school 0566-601646 (ma. t/m vr.)

Anna Veenje