Decemberwinkel Jirnsum

In het kader van ‘zorgdragen voor elkaar’ is er vanaf maandag 28 november as. op KBS Sint Radboud een decemberwinkel. In deze gratis winkel kan iedereen spullen leggen die nog in goede staat of nieuw zijn. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, gymschoenen, maar ook badschuim of thee. De spullen zijn bedoeld voor alle mensen voor wie het op dit moment best zwaar is en het goed kunnen gebruiken. Dit mogen volwassenen zijn van de school, maar ook uit het dorpen omgeving.
 
Dus iedereen die het moeilijk heeft of weinig geld heeft om decembercadeautjes te kopen mag er gratis spullen uit komen halen. Dit kan op alle schooldagen tussen 8:30- 11:30 uur. Op deze manier willen we voor hen de decembermaand iets ‘lichter’ maken. De decemberwinkel is aan de zij ingang van KBS Sint Radboud naast het directiekantoor (kant Dekemahiem) en vanaf buiten vrij en privé toegankelijk.
 
Iedereen is van harte welkom! Wij vragen jullie ook mensen die het goed kunnen gebruiken te attenderen op onze decemberwinkel ❤️ KBS Sint Radboud Jirnsum 
 
Team en kinderen KBS Sint Radboud Jirnsum