Merke update 2023

Hierbij een update van de MK. We zijn alweer plannen aan het maken voor het komende jaar; het jaar waarin wij ons 50-jarig jubileum mogen vieren! Het thema van de komende merke is de 70’s, het jaar waarin de merke is gestart.

Verder gaan we dit jaar op 9 december wederom een rollade-actie houden. Vanwege de positieve reacties van het afgelopen jaar, zullen ook dit jaar de rollades bij slagerij Harmke uit Wergea komen. Wij zullen vanaf 17:30 uur langs de deuren gaan (er kan zowel met pin als contact betaald worden).

Ook gaan we nog een gezellige avond organiseren; de inspraakavond. Deze avond zal in januari ‘23 plaatsvinden, nadere informatie volgt.

Wil jij graag meewerken aan dit jubileum? We zoeken nog nieuwe leden, voor een fijne mix in de commissie zoeken wij zeker ook vrouwelijke leden.

Lijkt het je leuk, of wil je meer informatie? Laat het ons weten.

 

MK de Jirnsumer Kat