Hema Grou heeft een hek geplaatst op het nabij gelegen parkeerplaats

Op 6 december heeft Hema Grou een hek geplaatst voor het nabij gelegen parkeerplaats. Het hek wordt vanaf heden iedere dag na sluitingstijd van de winkel afgesloten. Drie automobilisten hadden hier niet op gerekend en zaten vast op het parkeerterrein. 

Eén automobilist probeerde via de voetgangersentree het parkeerterrein te verlaten, maar kwam vast te zitten in de nauwe doorgang. De auto liep veel schade op, waarna de automobilist het kort erna opgaf. De bestuurder liet zijn auto achter op het parkeerterrein en werd door een buurtbewoner naar huis gebracht.

De tweede automobilist probeerde met een betonschaar het hek open te maken. Het is onbekend of hierdoor schade aan het hekwerk ontstond. Tijdens dit tafereel meldde zich ook een derde automobilist die net zo verrast was. De man was verbaasd omdat volgens hem één zijde van het parkeerterrein blauwe wegmarkeringen had. Volgens de man leek het daardoor alsof het parkeerterrein gemeentelijk terrein was en niet van de Hema.

Kort hierna meldde zich een Hema medewerker. De medewerker maakte het kettingslot van het hekwerk los, waarna de twee automobilisten het terrein konden verlaten.

 

Bron & foto: grousters.nl