Ieder kind een fiets

Een fiets vergroot je wereld. Heb jij een fiets over?

Op dit moment zijn er helaas steeds meer kinderen die noodgedwongen stilstaan. Die geen keuze hebben in bijvoorbeeld de juiste school, eenvoudigweg omdat deze te ver weg ligt en hun ouders zich geen fiets kunnen veroorloven. Een fiets is noodzakelijk om mee te kunnen doen. Een fiets vergroot je wereld. 

Van 12-23 december zal de ANWB een landelijke inzamelcampagne gaan houden, in de gemeente Leeuwarden geeft “Iedereen Fietst” hier invulling aan.

Hebben jullie nog een fiets over voor dit goede doel? Op Dinsdag 13 december kun je tot 13:30 uur je fiets(en) inleveren bij de school It Tredde Sté. De fietsen worden dan opgehaald, mocht dit niet lukken neem dan contact met It Tredde Sté. Dan kunnen zij een nieuwe afspraak maken om de fietsen op te komen te halen.

Tot en met 23 december kun je een fiets inleveren in Leeuwarden bij de locatie:

Leeuwarden Werkplaats Oud
Adres: Ouddeelstraat 9, 8936 AZ Leeuwarden