Winter Wandel- en Fietstocht Grou

Op 15 januari is de Winter Wandel- en Fietstocht Grou. Ik, Luci Lantinga, organiseer dit samen met Inge de Boer als project voor mijn examen van het CIOS.

Het is niet alleen een heel leuk evenement om aan mee te doen, maar je steunt met je deelname ook nog een goed doel. Of eigenlijk zelfs twee.
Want een deel van de opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van Stichting Spotlights en een deel is voor de basisscholen in Fryslân.

Bij je inschrijving kun je aangeven voor welke school je spaart en de omliggende basisscholen krijgen zo geld voor nieuw sport- en spelmateriaal!
Natuurlijk kun je sparen voor Sint Radboud of de OBS It Tredde Ste, maar ook voor de andere 13 scholen uit de omgeving van Grou.
Of zelfs uit heel Fryslân, want deze editie is er één uit de serie van 7 door de hele provincie.

Voor welke school spaar jij met je deelname mee? Je kan lekker wandelen en kiezen uit een fotopuzzeltocht van 2.5km, leuk voor het hele gezin, en een 5, 10, 15 of 21km wandeltocht. Of je kunt meedoen aan de fietstocht en kiezen uit afstanden van 10, 20, 40 en zelf 60km! Kom je ook!? Doe je mee?

Ik zie jullie graag op 15 Januari in Grou!!

Het begint bij Paviljoen Prikmar Grou. Kijk voor meer informatie op;

Aanmelden kan via: www.stichtingspotlights.nl/wandeltochten of op
www.stichtingspotlights.nl/fietstochten