Update over de Grote Speeltuin

De Grote Speeltuin

Zoals iedereen heeft kunnen zien is de gemeente aan de slag gegaan met het vernieuwen van de speeltuin. Alle oude speeltoestellen zijn verwijderd en het gras is opnieuw ingezaaid. Het wachten is nog op de levering van de nieuwe toestellen. Helaas zal de plaatsing pas in september kunnen worden gedaan. Erg jammer natuurlijk om nu de zomer zonder speeltuin te zitten. We hopen dat de nieuwe toestellen dit goed zullen maken.

Voor ons als speeltuincommissie zit ons deel erop wat betreft het meedenken over het ontwerp van de speeltuin. Waar we nu druk mee bezig zijn is het zoeken naar fondsen. Als dit goed gaat zouden we graag wat extra picknicktafels neerzetten. Zo wordt de speeltuin een plek waar meerdere gezinnen tegelijk kunnen genieten. Daarnaast willen we gaan kijken of we met de scholen een feestelijke opening kunnen gaan organiseren. De plannen daarvoor moeten nog gemaakt worden, dus… wordt vervolgd!


PBJ-Speeltuincommissie