BELEEF gastvrij Jirnsum

Trots op ons mooie dorp & ondernemers aan de Boarne, want in de zomereditie van ‘Beleef Midden-Friesland’ staat Jirnsum centraal. Lees hem hier: BELEEF Midden-Friesland zomer 2023

Beleef Midden-Friesland is een gratis magazine met inspiratie over wat er te zien, doen, eten en beleven is in het midden van Friesland. Van terrassen met lokale lekkernijen tot een actieve fietsroute: de promotiegids bevat allerlei tips en ideeën voor zowel gasten die een bezoek brengen aan de regio als voor de inwoners zelf.

Uit het voorwoord van Ed den Dulk blijkt ook weer dat Jirnsum veel te bieden heeft. Huur een boot(je), meer aan bij een van de horecagelegenheden of bewandel de route langs de borden met verhalen over ons dorp.
 
Het magazine kun je gratis verkrijgen bij o.a. de Jumbo Grou, Poiesz Akkrum en alle horeca en hotels in Midden-Friesland.