3e expositie KunstKring goed bezocht

Op 12, 13 en 14 mei werd in It Kattehûs voor de derde maal door de Kunstkring Jirnsum een kunst-expositie gehouden. Ondanks het mooie weer werd de expositie door ruim 150 bezoekers bezocht. Er was dan ook van alles te zien en te beleven. Houtbewerking, schilderijen, kostuums, een merkwaardig schilderij met alleen maar de achterkant, sieraden, gedichten, beschilderde stenen en natuurlijk het werk van de leerlingen van de OBS It Tredde Ste.

Veel ouders met hun kinderen kwamen naar de tentoonstelling om naar het werk van de hoogste klassen te kijken: Grappige gedichten, tekeningen en kleurrijke schilderingen die de leerlingen zelf hadden gemaakt tijdens de sessies met de leden van Kunstkring op de twee laatste vrijdagmiddagen in maart en april. Tevens was er voor de kinderen de mogelijkheid om “happy stones”te maken.

Het waren mooie dagen voor de leden van de Kunstkring, die volop genoten van alle aandacht voor hun werk. Met dank aan alle leden, die in een halve morgen alles prachtig hebben neergezet. Naast deze tentoonstelling komen de leden van de Kunstkring elke tweede dinsdag in de maand bij elkaar om met andere kunstenaars van gedachten te wisselen. Wil je een keer je eigen kunst laten zien, schroom dan niet en kom dan langs op de tweede dinsdagavond in de maand.

Je bent van harte welkom.