Dansmeiden LOCI op Festisyl

De dansmeiden van LOCI hadden de afgelopen tijd 2 danswedstrijden in Leeuwarden. Wat waren ze stoer en wat deden ze het fantastisch. Aangemoedigd door vele ouders en grootouders zagen we de dansers van ‘de Cowgirls’ (6-7 jaar) de 3e prijs winnen in hun categorie en ook de dansgroep ‘Move up’ (8-9 jaar) ging er vandoor met de 3e prijs. Dansgroep Little generation (10-12 jaar) viel dit keer niet in de prijzen maar ook die zetten een geweldig optreden neer.

De tweede keer dat we met z’n allen naar het Kalverdijkje gingen, was het voor de onderlinge danswedstrijd van Dance company 058. Weer dansten ze de sterren van de hemel en dit keer gingen de Cowgirls er zelfs met de 1e prijs vandoor!!

  

Na deze mooie optredens smaakt het natuurlijk naar meer, daarom zijn we superblij dat LOCI mag optreden bij de opening van Festisyl op zondag 18 juni om 15:00 uur. Zo kunnen deze talenten hun danskunsten aan heel Jirnsum laten zien. Ook zullen onze kleuter-leden in actie komen met een spetterend optreden.

Kortom een optreden dat je niet wilt missen. We zien je graag om 15:00 uur Op ‘e Syl, tot dan!