Sinterklaas intocht 2023

Vandaag komt Sinterklaas met zijn Pieten met de boot aan in de Wijde Steeg in Jirnsum en Sint hoopt dat jullie er allemaal weer zullen zijn. 

Vanaf 13.00 uur kunnen jullie alvast liedjes zingen, zodat het een erg warm welkom wordt voor Sinterklaas. Dit jaar is extra feestelijk, want zelfs de Burgemeester van Jirnsum zal de ontvangst doen en hebben we ook nog een muzikale verrassing voor de kinderen én de ouders. Zou de Burgemeester van Jirnsum de Sinterklaasliedjes wel kennen?

Daarna gaan we een kleine ronde door het dorp en dan naar de voormalige RK kerk. Hier zullen Sinterklaas en zijn Pieten verschillende activiteiten met jullie doen. Misschien is het leuk om te knutselen met de knutselspiet, dansen met de danspieten of misschien ga je liever op de foto met Sinterklaas. Lust jij trouwens ook een speculaastraktatie bij je limonade?

Sinterklaas en alle Pieten hebben er erg veel zin in en we verheugen ons op de intocht en de activiteiten. Als je ouders lief zijn geweest dan mogen je ouders ook mee.

Tot straks! 

Groeten Sinterklaas