Kerstconcert ‘Un bel bambino’ in Friens

Vocaal Ensemble Vivavox brengt samen met harpiste Marije Vijselaar een programma met bekende en minder bekende kerstmuziek. Kerk van Friens, 20.00 uur, 19 december 2023.

Un bel bambino – ‘Vandaag is een mooi kindje geboren!’  Het is het thema van een oud Italiaans kerstlied dat Vivavox tijdens het concert ten gehore zal brengen. Het verhaalt over de herders die het Christuskind allerlei geschenken brengen: fruit, bloemen, kaas, melk en wijn. Ook de drie wijzen maken hun opwachting. Alle aspecten van het mooie kerstverhaal zijn in de loop van de eeuwen op muziek gezet, en Vivavox heeft uit die muzikale overvloed een keuze gemaakt: bekende en minder bekende kerstliederen uit alle tijden en uit alle windstreken: van Zweden tot Italië, van Engeland tot Duitsland.

Aan het concert wordt meegewerkt door harpiste Marije Vijselaar; de muzikale leiding wordt verzorgd door dirigent Alie van Veldhuizen.

Bezoekers zijn van harte welkom!

Entree € 7,50. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.vivavox.nl  of aan de zaal.

Zie ook www.vivavox.nl