Het 2e Rinse Bos Wandelvoetbaltoernooi van 6 december

Woensdag 6 december 2023 werd voor de tweede keer het Rinse Bos Wandelvoetbaltoernooi georganiseerd op de Bining. Net als de eerste editie was het weer een mooie ochtend! Prima weer, redelijk voetbalveld en weer 19 fanatieke voetballers. De ochtend werd gestart met koffie en wat lekkers en na de warming-up werden er 9 wedstrijdjes gespeeld.

Er werden veel en vooral mooie goals gemaakt, goede acties en sportiviteit. Ook waren er weer mooi wat toeschouwers gekomen om de voetballers aan te moedigen. Na een warme douche en lekkere snackjes, aangeboden door De 2 Gemeenten, was het tijd voor de prijsuitreiking. De voetballer met de meeste punten deze tweede editie was Jacob Veenstra. De wisselbeker werd dit keer uitgereikt door Helga en Judith Bos, namens hun vader. Rinse heeft genoten van de foto’s en het filmpje van de prijsuitreiking. Op naar de derde editie in dit nieuwe jaar!

Organisatie, voetballers en toeschouwers, heel erg bedankt voor de mooie ochtend.

Rinse, Nelleke, Helga en Judith Bos