Winterweken bij de 2 gemeenten

Drie weken lang de leukste winter activiteiten! Van 2 februari tot en met 18 februari organiseert de 2 gemeenten de leukste winteractiviteiten. Wat staat er deze weken op de planning: 

 

Winterbingo

Ze trappen op vrijdag 2 februari de Winter Weken af met de Winterbingo incl. 2 hapjes, mooie prijzen en aansluitend een feestelijk avond met DJ.

Vorig jaar zat de Bingo zomaar vol, dus wees er snel bij. Je kunt deelnemen aan de bingo door je op te geven. Vol=Vol. Kosten €27,50 incl. een welkomstdrankje, 2 hapjes en 5 rondes bingo waarvan 1 superronde. Het is uiteraard mogelijk meer bingokaarten bij te kopen per ronde.

 

De grootste Apres Ski Bar van Friesland 

Tijdens deze winterweken hebben zij maar liefst twee knallers van avonden. Op zaterdag 3 februari toveren zij de 2 Gemeenten om in de Grootste Apres Ski Bar van Friesland. Met niemand minder dan de Suskes, Immer Hansi, Metzzo en DJ Tannenbaum gaat iedereen volledig los in de winterse sferen. Met winterse shots, leuke aanbiedingen en gadgets. Koop je tickets in januari 2024 via www.de2gemeententickets.nl

 

Winterse Pubquiz

Op vrijdag 9 februari gaan zij verder met een gezellige Winterse Pubquiz. De quizmaster komt weer met de leukste quizvragen, uiteraard ook in winterthema, je besteld lekkere hapjes, drankjes en dat alles in een winters sfeertje. Per team max. 6 deelnemers. Bedenk een leuke teamnaam, geef gauw je team op en doe mee. Aanmelden kan via info@de2gemeenten.nl of app naar 06-11355594. Aanvang 20.00 uur, kosten € 5,- p.p.

 

Waarme Winterjûn 

Op zaterdag 10 februari organiseren zij weer de Waarme Winterjún. Na het succes van vorig jaar gaan ze in de herhaling. Dit jaar met een winters stamppotbuffet. Daarnaast is er natuurlijk muziek, glühwein, warme chocomel, vuurkorfje, gezelligheid en dat alles in een wintersfeertje. Vanaf 18.00 uur staat het stamppotbuffet klaar. Wil je mee eten van het stamppotbuffet, kosten €17,50 p.p., reserveer dan een tafel via info@de2gemeenten.nl of app naar 06-11355594. Aanvang 17.00 uur, toegang gratis.

 

Fries Carnaval 

Op zaterdag 17 februari is het tijd voor Fries Carnaval. Inmiddels een begrip in de 2 Gemeenten en Friesland. Het wordt weer een fantastische avond met o.a. Kings Of Diamond, het Frysk Elite team (de feestexplosie van Friesland met Pieter Sahieter, ALLTHFOKK en Feest DJ Sipke), Putkapel & meer

Trek je verkleed outfit uit de kast, maak een afspraak bij de feestwinkel Tante Neel en zorg dat jij er bij bent op zaterdag 17 februari. Tickets komen online via www.de2gemeententickets.nl.

 

XL Schnitzel Weekend 

In het weekend van 17 & 18 februari organiseren zij het XXL- schnitzel weekend. Dit hele weekend kun je genieten van een oversized schnitzel. Kom jij voor de lekkere XXL schnitzel, dan moet je vooraf wel even reserveren via de website, info@de2gemeenten.nl of bel 0566-601550.

 

14 februari Valentijnconcert & 3 gangen diner

Gemengd koor Mei MeKoar en eetcafé de 2 Gemeenten uit Jirnsum organiseren een Valentijn concert inclusief een 3-gangen diner. Geniet met degene die je lief is, of dit nu je partner, een vriend, vriendin of de buren zijn, dat maakt niet uit. Zij zorgen voor een fijn avondje uit met een heerlijk welkomstdrankje en 3-gangendiner omlijst met mooie liedjes. Aanvang 18:00 uur Reserveer voor 24 januari 2024. Kosten: €42,50 p.p. Reserveren kan via info@de2gemeenten.nl of 0566-601550.

Voorgerecht
Coppa di Parma of soep van de chef

Hoofdgerecht
Keuze uit vis, vlees of vegetarisch

Dessert
Grand Dessert

Reserveer voor 24 januari 2024. Het minimale aantal reserveringen is 20 gasten.

Optioneel:
Tijdens deze avond is er ruimte dat het koor ”jouw” nummer zingt. Een nummer wat voor jou warme herinneringen met zich meebrengt aan iemand die je lief is. Schrijf ons jouw verhaal en er bestaat de mogelijkheid dat we jouw/jullie nummer zingen.

 

Verbouwing

De 2 gemeenten is los met de verbouwing van de keuken. De snackwagen staat voor de deur en de plate kaart is ingegaan. Je kunt deze maand gewoon een plate of daghap komen eten. 

Check voor alle actuele updates en openingstijden op de website. Heb je een vraag of wil je graag iets reserveren, dat kan gewoon. Mail naar info@de2gemeenten.nl of bel 0566-601550.