Back to the sixties dansavond – Jirnsum 60 plus

Hierbij wil team Jirnsum 60 plus alle 60+’ers uit Jirnsum uitnodigen voor een muziek/dansavond op vrijdag 22 maart bij de “2 Gemeenten” van 20.30 tot 24.00 uur.

Omdat dit een avondprogramma is hopen zij ook op deelname van de nog werkende 60plussers. We gaan terug in de tijd met dj Sieds die vrolijke, dansbare “party classics” zal draaien uit de jaren 60 en verder.

Jullie kunnen verzoeknummers indienen, met misschien een mooi verhaal daarbij. Deze nummers kun je al doorgeven bij opgave. Het is zeker niet verplicht maar het zou leuk zijn als je ook nog verkleed komt in de stijl van deze jaren.

De entree is gratis.

Opgave

Iedereen die zijn/haar mailadres heeft doorgegeven krijgt bericht via jirnsum60plus@gmail.com. Geen mailadres bekend dan ontvang je een opgaveformulier in de bus. Opgave via jirnsum60plus@gmail.com of lever het briefje in bij: Abe Buwalda, Molestrjitte 9; Klaas Betten, Kerkebuurt 1; Greetje langhout, de Slinke 7.