Website Jirnsum.com in een nieuw jasje

De werkgroep “Nieuwsredactie”, bestaande uit een groep vrijwilligers die zich bezig houdt met Jirnsum.com en de Stim fan Jim, presenteert jullie de nieuwe website.

De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet om alle inwoners van Jirnsum beter te voorzien van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten uit het dorp. Daarom hebben we begin 2023 besloten om de krachten te bundelen en deze twee werkgroepen samen te voegen tot één.

De Stim fan Jim heeft begin dit nieuwe seizoen een update gekregen en nu was het tijd voor de website. Naast vele technische verbeteringen heeft de website ook een modernere uitstraling gekregen ook is deze nu beter geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Want laten we eerlijk zijn, onze mobiele telefoons zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden.

Onze toekomstplannen

Als redactie streven we ernaar om jirnsum.com een nog belangrijkere rol te laten spelen voor het dorp. We zien dat veel werkgroepen en verenigingen een eigen website hebben, en hoewel we deze keuze begrijpen, willen we onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor samenwerking in de toekomst.

Dorpsagenda

Met onze dorpsagenda proberen we een overzicht te geven van alle activiteiten en evenementen in Jirnsum. Mis je bepaalde items? Laat het ons dan weten via redactie@jirnsum.com.

Sponsoren gezocht

Om de kosten voor websitehosting en jaarlijks onderhoud te dekken, zijn we op zoek naar sponsors die we tegen een kleine bijdrage kunnen uitlichten op onze pagina’s. Is dit iets voor jouw bedrijf? Dan horen we graag van je.

Teamleden gezocht

Wij zitten met smart te wachten op nieuwe vrijwilligers die met ons samen de website en de Stim fan Jim willen onderhouden. Meer informatie vind je hier.

Tips & ideeën?

Heb je suggesties voor nieuwe functies? Of heb je ideeën om onderdelen te verbeteren? Misschien heb je interessante evenementen of lokale initiatieven die we kunnen uitlichten? Wat het ook is, jullie input is voor ons heel belangrijk. Samen kunnen we onze kanalen nog beter maken. Jullie kunnen ons bereiken via redactie@jirnsum.com of spreek één van onze vrijwilligers aan.

Met vriendelijke groet,
Sorsha Vermeij, Jeltsje Spel, Linda Karsten, Juliët Dijkstra, Karen Wiersma