Nieuws van tennisvereniging Eernum

Tennislessen – voorjaar/zomer

De zomerlessen starten weer in april. De lessen vinden plaats op de woensdag. Voor de jeugd in de middag. Voor de senioren in de avond. 

Wil je lessen volgen? Opgave kan voor 24 maart 2024 via info@tveernum.nl.

Proefles

Ben je benieuwd of tennis iets voor je is? Je kunt altijd vrijblijvend een proefles meedoen. 

‘Walking Tennis’ / OldStars Tennis

Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen aangepast op de leeftijd. Op deze manier tennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. Naast bewegen staat bij OldStars Tennis ook het ontmoeten van anderen en sociaal contact centraal. Bij OldStars Tennis worden de tennisregels aangepast.

Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken of dit fenomeen ook te organiseren is voor onze club. De doelgroep zijn ouderen die graag kennis willen maken met tennis en/of het tennissen weer op willen pakken na vele jaren. Wij zijn benieuwd of er animo voor is in Jirnsum. Heb je belangstelling? Stuur ons dan even een bericht via de mail (info@tveernum.nl), bel ons of schiet ons even aan.

Jeugdsponsoractie

De tennisverenging doet mee aan de Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz in Grou. Van 12 februari tot 7 april 2024 krijg je bij iedere € 10,- aan boodschappen een muntje die je in onze koker in de Poiesz winkel in Grou kunt doen. Help je ons ook meesparen voor een leuk bedrag voor onze club?

We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Er zijn 2 vacatures. We zijn op zoek naar een penningmeester en een bestuurslid activiteiten. Wie helpt ons om samen de schouders onder de tennisvereniging te zetten? Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met een van de bestuursleden. We kunnen alleen de vereniging draaiende houden met vrijwilligers….

Wij kijken uit naar een mooi tennisseizoen!

Met sportieve groet,

Bestuur TV Eernum

info@tveernum.nl

www.tveernum.nl