Jeugdspelers VV Irnsum gaan rennen voor hun club! #sponsorloopscheerenveen

Op woensdag 15 mei doen de jeugdspelers van VV Irnsum mee aan een grote sponsorloop van sc Heerenveen, bij het Abe Lenstra Stadion. Als Sportief Partner mogen de jeugdspelers van vv Irnsum (t/m 12 jaar/JO13-MO13) hieraan meedoen. Een unieke belevenis. Dit belooft een prachtig uitje te worden voor jeugdleden van VV Irnsum. En de opbrengst gaat naar hun eigen club!

De route van de sponsorloop gaat rondom en door het stadion van SC Heerenveen, Sportief Partner van VV Irnsum. Behalve deze loop worden allemaal andere leuke voetbalactiviteiten georganiseerd en maken de deelnemers kans op mooie prijzen.

Een unieke kans dus voor de deelnemers en voetballiefhebbers. De jeugdleden van VV Irnsum kunnen dan ook alle steun gebruiken.

Helpt u mee?

Op www.sponsorloop.nl/vvirnsum/deelnemers kunt u zien wie er allemaal meedoen van VV Irnsum en vind u allemaal leuke informatie. Wilt u sponsor worden? Klik dan op de actielink van één van de deelnemers. Hier kunt u zichzelf aanmelden als sponsor.