Back to the 60’s

Uit je dak gaan, terug naar je jeugd, het kon weer even tijdens “back to the sixties”onder leiding van dj Sieds, georganiseerd door Jirnsum60plus.

Lekker dansen op muziek van Abba, the Bee Gees, Beatles, Soul Sisters of Rolling Stones en dat in een zaal die helemaal in de jaren 60 stijl was omgetoverd.

Uitrusten op kussens of gewoon gezellig bij elkaar zitten onder het genot van een drankje en ouderwetse hapjes, het kon allemaal.

Er waren verschillende mensen die zich hadden uitgedost in kleding van de jaren 60 en er was een verrassingsoptreden van Elvis Presley die voor ons “Falling in love with you” zong.

Dit was de derde activiteit van Jirnum60plus die tijdens de winterperiode nog een spelmiddag en een pubquiz met veel succes hebben georganiseerd. Er was steeds een geweldige opkomst van 70 tot 100 personen. De activiteiten werden gesponsord door café de 2 Gemeenten die de locatie beschikbaar stelde en ons ook nog verraste met lekkere bitterballen.

Ook plaatselijk belang Jirnsum droeg zijn steentje bij d.m.v. een financiële bijdrage om de professionals (dj en quizmaster) te kunnen betalen. Maar zoiets kan niet slagen zonder publiek dat zoals gezegd enthousiast en massaal gekomen is.

Er staat nog 1 buitenactiviteit voor de zomer gepland en daarna gaat het team door met het bedenken van mooie activiteiten voor de volgende winterperiode.

Wij wensen iedereen een heerlijke zonnige zomer toe,

Team Jirnsum60plus.