Een oproep van Alex Keskin en zijn partner Akkie Hoekstra.

Jirnsumers, laten we deze (oud) dorpsgenoten steunen en helpen!

Hallo mijn naam is Alex Keskin.

Ik ben opgegroeit in Islahiye in de provincie Gaziantip in Turkije en woon inmiddels in Grou. Mijn familie woont nog steeds in Turkije en is zwaar getroffen door de aardbeving. Veel is nog onduidelijk, want er is bijna geen telefoonverbinding. Wel weten we dat alles verwoest is.

De lichamen van mijn zus, haar man en 2 kinderen zijn gisteren (7 februari) gevonden door mijn broers. Alleen hun oudste dochter heeft het overleefd en is reeds geopereerd. Mijn andere broers en zussen slapen met hun kinderen in tenten. Hun woningen zijn allemaal ingestort. Er is geen elektriciteit, weinig drinkwater en eten. Het liefst wil ik ernaartoe maar veel wegen zijn dicht en de mensen hebben zelf ook geen slaapplekken. Daarom start ik nu een inzamelingsactie voor mijn familie. Dat is wat ik nu kan doen.

Donatie

We weten nu nog niet wat voor bedrag nodig is voor medische zaken, voedsel of heropbouw. Maar zeker is dat er geld nodig is, want ze zijn alles kwijt. Alle bezittingen, huizen en vee zijn weg.

We hebben al een mooi bedrag ontvangen. We zullen er zeker ook voor zorgen dat we mijn nichtje die nu in het ziekenhuis ligt zo goed mogelijk gaan ondersteunen met haar herstel.

Ik voel me machteloos maar ik hoop dat ik namens jullie heel veel voor hen kan betekenen.

Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL45 RABO 0143 9622 80  t.n.v. A. Keskin. Dan zorg ik er persoonlijk voor dat 100% van het geld goed terecht komt.

Alvast bedankt.

Alex Keskin.

 

 

Voor meer informatie en een interview met Alex verwijzen wij ook naar Grousters

Bron foto: Friesch Dagblad