LOCI Jubileum 101 jaar!

Verschillende verenigingen in Jirnsum vierden vorig jaar feestelijk hun jubileum. Mede daardoor hebben wij besloten om ons jubileumfeestje nog even uit te stellen en op 4 maart 2023, wanneer LOCI precies 101 jaar bestaat, dit feestelijk te vieren in De 2 Gemeenten.

Jubileumfeest

4 MAART 2023 • 19:30 uur • De 2 Gemeenten
We willen graag iedereen uitnodigen die nu, of in het verleden, een binding (gehad) heeft met de club, om samen met ons herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en een drankje. Geef je op voor deze avond via locijirnsum@gmail.com.

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd naar oud bestuursleden en naar verschillende personen die in het verleden iets voor de club betekend hebben. We hebben ons best gedaan iedereen zoveel mogelijk op te sporen, mochten we jou onverhoopt vergeten zijn dan willen we je graag via deze weg uitnodigen voor deze avond.