Vishandel Langoustine

Sinds kort zijn wij, Vishandel Langoustine, verhuisd naar een nieuw pand gevestigd aan de Industriewei 19 in Jirnsum. We hopen je gauw te zien voor een lekker gebakken visje of om een harinkje te happen aan de viskar.

Wij zijn twee jonge ondernemers met een viskar in Leeuwarden en omgeving en een visgroothandel gevestigd op Urk. In de viskar is er een breed assortiment aan vis. Je kan bij ons terecht voor alle soorten verse vis en ambachtelijke gerookte vis. Op dinsdag kun je in St. Annaparochie bij ons terecht, op woensdag en vrijdag in Zuiderburen, op donderdag en zaterdag in Bilgaard.

Afhalen in Jirnsum is op afspraak mogelijk. Bestellen en bezorgen is ook mogelijk, wij zijn bereikbaar op 06 – 460 620 85 of bezoek onze facebook pagina.

Wij hopen u gauw te zien!

 

OPROEP

Voor de Viskar zijn wij op zoek naar 2 schoonmakers voor max 1,5 uur in de avond. Het gaat om 5 dagen in de week van dinsdag tot zaterdag. 

Op dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.30 uur. 

Op zaterdag om 16.30 uur.