Dierenartspraktijk Mid-Fryslân

Adres: Hopmanshof 1, 8491 BK Akkrum
Telefoon: 0566 – 652255
E-mail: info@dierenartsakkrum.nl
Website: www.dierenartsakkrum.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 8.00 – 17.00 uur


Dierenartspraktijk Reduzum-Grou

Dierenartsenpraktijk Reduzum – Grou is van oudsher een eerstelijns gemengde praktijk voor zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren in het hart van Fryslân. Van oorsprong werd er praktijk gevoerd vanuit Reduzum; tegenwoordig staat het centrum in Grou. De praktijk bestaat uit een maatschap van vier dierenartsen, die in principe allemaal alle diersoorten onder hun hoede kunnen en mogen nemen. Er is echter wel enige specialisatie doorgevoerd. Zo wordt rundvee door alle vier behandeld, maar Frank Schuurmans en Kees Uil zijn daarin de deskundigen bij uitstek. Frank Schuurmans is daarnaast de paardendokter en Eric Havik en Menno Wiersma behandelen de meeste gezelschapsdieren.

Minstens éénmaal per maand wordt er een Bistedokter geschreven die in ‘Middelpunt’ en de diverse dorpskranten wordt gepubliceerd. Hierin worden vaak actuele zaken te berde gebracht. Meestal staan hierin honden of katten centraal, maar ook andere diersoorten komen geregeld aan bod. Aan de hand van leuke, lastige of merkwaardige patiënten die in de praktijk over de vloer komen worden behandelingen nader toegelicht of noviteiten geïntroduceerd. Daarbij wordt discretie betracht, doch de anekdote niet geschuwd. De nieuwste afleveringen zijn ook vaak op deze site te vinden.

Telefonisch spreekuur voor het aanvragen van visites, het bestellen van medicijnen en informatie: maandag t/m zaterdag van 8.00 – 9.30 u.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Spreekuren gezelschapsdieren uitsluitend op afspraak!

Openingstijden van de balie gezelschapsdieren:

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 en zaterdag 8.00 – 9.30 u.

Adres: Oedsmawei 13, 9001 ZJ Grou

Telefoon: 0566 – 60 14 64

E-mail: info@dierenartsgrou.nl

Website: www.dierenartsgrou.nl / www.bistedokter.nl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *