Algemeen
Op dinsdagavond rond 19.00 uur zijn er ± 45 jeugdleden actief op het kaatsveld van Sportcomplex ‘de Bining’. Op deze avond wordt er competitie gekaatst in 5 verschillende klassen (schooljongens/schoolmeisjes samen met jongens/meisjes, pupillen jongens samen met pupillenmeisjes en de welpen). Wilt u uw zoon of dochter ook mee laten doen aan de competitie, kijkt u dan eens bij het menu Lidmaatschap. Natuurlijk kunt u ook één van onze bestuursleden benaderen voor meer informatie. Op deze avond wordt er gekaatst onder het motto van “leerzame inspanning”.

Competitie data
Op dinsdag 21 april 2015 wordt er gestart met de competitie. Vanaf april tot september wordt er iedere dinsdagavond gekaatst. Daarnaast kan het gebeuren dat we door weersomstandigheden gedwongen zijn een competitieavond af te lassen. Verder is het de bedoeling dat een ieder 10x kan kaatsen en de eindstand van de competitie wordt bepaald door het hoogste aantal behaalde “voor punten” (winstpunten).

Afmelden voor competitiewedstrijd
Wanneer uw zoon of dochter niet mee kan doen aan een competitiewedstrijd dan dient u hem/haar de maandagavond vooraf gaand aan de competitieavond af te melden bij de competitieleider:Jeanette Keulen (mob. 06-52334921) of Evert de Jong (t: 0566-602790).

Kosten competitie
Voor het deelnemen aan de competitie wordt geen extra kosten berekend. Om mee te kunnen doen aan deze competitie dient uw zoon of dochter lid te zijn van KV Irnsum. Meer informatie hierover vindt u onder het menu Lidmaatschap.

Standen competitie
De standen in de competitie worden gepubliceerd bij kantine ‘de Voltreffer’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *