Algemeen
Op woensdagavond rond 19.00 uur zijn er ± 50 leden actief op het kaatsveld van Sportcomplex ‘de Bining’. Op deze avond wordt er competitie gekaatst in 4 verschillende klassen (Heren A & B en Dames A & B). Wilt u ook meedoen aan de competitie kijkt u dan eens bij het menu Lidmaatschap. Natuurlijk kunt u ook één van onze bestuursleden benaderen voor meer informatie. Op deze avond wordt er gekaatst onder het motto van “ontspannen inspanning”.

Competitie data
Op woensdag 22 april 2015 wordt er gestart met de competitie. Vanaf april tot september wordt er iedere woensdagavond gekaatst. Met uitzondering van 29 juli (PC) en 5 augustus (Freule). Daarnaast kan het gebeuren dat we door weersomstandigheden gedwongen zijn een competitieavond af te lassen. Verder is het de bedoeling dat een ieder 10x kan kaatsen en de eindstand van de competitie wordt bepaald door het hoogste aantal behaalde “voor punten” (winstpunten).

Afmelden voor competitiewedstrijd
Kunt u niet meedoen aan een competitiewedstrijd dan dient u zich minimaal 1 uur voor aanvang van de competitieavond af te melden bij de competitieleider.

Kosten competitie
Voor het deelnemen aan de competitie wordt een bedrag van € 4,00 berekend. Dit is voor het gehele seizoen. Om mee te kunnen doen aan deze competitie dient u lid te zijn van KV Irnsum. Meer informatie hierover vindt u onder het menu Lidmaatschap.

Standen competitie
De standen in de competitie worden bijgehouden door de competitieleiders. Deze standen worden bij kantine ‘de Voltreffer’ gepubliceerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *